11 Mar: Oudtshoorn - Knysna
14 maart 2026 - Knysna, Zuid-Afrika
Dè reden waarom we Knysna bezoeken is vanwege Robbert en Yvonne Conijn.
Robbert, Yvonne, hun 4 kinderen en de ouders van Robbert, Harper en Elly, hebben we leren kennen tijdens de reis naar Marokko in 2021. Vanwege Covid werd een geplande wereldreis met hun camper geannuleerd en werd het Marokko.
Robbert en gezin zijn na omzwervingen in Costa Rica, Panama, Nicaragua en Nederland begin Januari 2026 verhuisd naar Knysna, Z-Afrika.
Ze hebben een lodge gekocht, die ze nu aan het opknappen zijn. Harpert en Elly zijn ook aanwezig om enige hulp te bieden.
Het is een leuk en verrassend weerzien na 5 jaar en we hebben elkaar veel te vertellen. De 2 oudste kinderen zijn vanmorgen vertrokken voor een outdoor event van school: 300km 'Garden Route' lopen in 3 weken met eigen rugzak, tent en zonder gsm!
' s Avonds eten we met elkaar gezellig buiten.
De volgende dag nemen we na het ontbijt afscheid van elkaar. Harpert en Elly zullen we 9 Juni weer zien ivm de 3e reünie van de Marokko reis 2021.
Marianne Mulders:14 maart 2026Mooie reünie
Leen en Jacky:14 maart 2026Wat leuk om te horen dat alles goed gaat met de ganse familie 👵🏼👴🏼👩🏻👱🏻♂️👦🏼🧒🏻👦🏻👧🏼
Karen, Yacine & Jayden:14 maart 2026Wat een prachtige plek! Wat een avontuur voor het gezin!
Anne Van den Berg:14 maart 2026Leuk toch om elkaar zo weer te zien
Yoran en Eden:15 maart 2026Heel fijn dat jullie hen hebben gezien!